Hlavní obsah

Kaiser do konce sezóny nebude hrát

Novinky, Radmila Hrdinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec Oldřich Kaiser se po svém nedávném extempore, jehož výsledkem bylo zrušené představení Gogolových Hráčů, už do konce sezóny neobjeví před diváky pražského Divadla Bez zábradlí. Právu to potvrdila manažerka divadla Hana Heřmánková.

Foto: Jaroslav Kreisinger

XXII. Setkání čs. válečných a poválečných letců v Jindřichově Hradci

Článek

"Jedná se celkem o tři představení. Kishonovu hru Byl to pták!, kterou uvádíme 1. června, a Örkényho Rodinu Tótů 7. června rušíme bez náhrady, respektive diváci těchto představení mají možnost přijít 3. června na muzikál Cikáni jdou do nebe, který ten den nahradí na repertoáru Gogolovy Hráče, v nichž Oldřich Kaiser rovněž hraje. Pokud se jim tento termín nehodí, mohou projevit zájem o jakékoli jiné představení z červnového programu a pokusíme se jim vyhovět," vysvětlila Heřmánková komplikace, které s Kaiserovým odřeknutím divadlu nastaly.

Jak to bude s příští sezónou, nedokáže zatím vedení divadla předpovědět. "Nejmenší problém je s Hráči, protože roli s Kaiserem alternuje David Suchařípa. U ostatních dvou titulů ještě uvidíme. Byli bychom rádi, kdyby se do nich Kaiser vrátil. To však záleží pouze na něm, na jeho zdravotním stavu," dodala Heřmánková.

Divadlo mělo zájem, aby Kaiser sezónu dohrál [celý článek].

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám