Hlavní obsah

Rázná reakce na covid. Pandemická komedie s příchutí South Parku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Producent, scenárista a režisér Judd Apatow se rozhodl, že při pandemii je třeba se smát, a tak téma využije pro komedii, kterou by měl uvést Netflix.

Foto: Profimedia.cz

Scenáristka Pam Bradyová

Článek

Zatím bezejmenná komedie bude o skupině herců, kteří v pandemii uvíznou v hotelu a chtějí tam dokončit film. Naděje vzbuzuje i informace, že Apatow na scénáři spolupracuje s Pam Bradyovou, které není cizí zemitý humor na hraně.

Pokud ji Netflix nedonutí ke korektnosti, spoluautorka kultovního South Parku a neméně ujetého filmu Team America: Světovej policajt by mohla dodat scénáři správnou energii.

Foto: Profimedia.cz

Judd Apatow

Apatow sám napsal filmy 40 let panic, Zbouchnutá, Komici nebo Zohan: krycí jméno kadeřník a další tituly produkoval. Podílel se i na řadě televizních seriálů jako Machři a šprti, Girls a Crashing.

V srpnu oznámil, že připraví pro HBO dokument o komikovi Georgi Carlinovi, který proslul černým humorem. Apatow a Michael Bonfiglio ho budou režírovat společně. Materiál z archívů obohatí spoustou rozhovorů s příbuznými a kamarády.

Reklama

Výběr článků

Načítám