Hlavní obsah

Fantastická zvířata odhalí Brumbálova tajemství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do českých kin dnes vstupuje třetí díl Fantastických zvířat, tentokrát s podtitulem Brumbálova tajemství. Diváky čeká příjemný filmový zážitek, přinášející mnohá překvapení a rozuzlení. Profesor a pozdější ředitel bradavické školy čar a kouzel Albus Brumbál jich odkryje hned několik. Chybět nebudou ani nová fantastická zvířata.

Foto: Vertical Entertaiment

Brumbál se svými parťáky v boji proti zlu.

Článek

Hlavní téma je ale jasné, boj dobra se zlem. Kouzelník Gellert Grindelwald je připraven převzít moc nad kouzelnickým světem a Brumbál mu v tom chce zabránit. Sám však kvůli krevnímu poutu, které s ním má, nezmůže moc.

Pověří proto magizoologa Mloka Scamandera a další čarodějky a čaroděje, aby se zhostili nebezpečné mise. Nechybí mezi nimi ani pekař Jacob, jehož láska přešla na temnou stranu.

Obsazení Fantastických zvířat: Brumbálových tajemství zůstalo stejné, až na jednu postavu. Podstatnou, Gellerta Grindelwalda. V předchozích dvou dílech jej hrál Johnny Depp. Ten však loni v listopadu oznámil, že ho studio Warner Bros požádalo, aby na svou roli rezignoval. Bylo to kvůli soudu o údajném domácím násilí Deppa vůči exmanželce Amber Heardové. V roli Grindelwalda ho tedy nahradil Mads Mikkelsen.

Brumbála ztvárnil Jude Law, Mloka Scamandera Eddie Redmayne a pekaře Jacoba Dan Fogler. Režie se ujal David Yates, který režíroval také čtyři díly Harryho Pottera a předcházející dva filmy o fantastických zvířatech. Scénář napsala se Stevem Klovesem J. K. Rowlingová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám