Hlavní obsah

Disney+ láká na 800 filmů a 900 seriálů

Vedle HBO Max či Netflixu mohou čeští diváci od 14. června využít také streamovací platformu Disney+. Nabídne přes 800 filmů, 900 seriálů a 130 exkluzivních titulů z původní tvorby.

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Chris Hemsworth v roli Thora

Článek

„Po spuštění služby 14. června budou mít předplatitelé přístup k seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí a oběma řadám seriálu Mandalorian. Krom toho bude na Disney+ k dispozici i celá sága Skywalkerů – Star Wars Epizoda 1 až 9,“ sdělila za Disney+ Lenka Tungová.

„Fanoušci superhrdinů budou mít možnost streamovat přes 40 Marvel filmů, včetně snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, nominovaného na Oscara, a filmů Eternals, Avengers: Endgame či Captain Marvel. Na Disney+ najdou také přes 30 Marvel seriálů včetně Moon Knight, Loki a WandaVision.“

Foto: archív tvůrců

Mandalorian

Vedle titulů z produkce Disney a Pixar budou k dispozici také dokumenty National Geographic jako Záchrana a Free Solo či seriály National Geographic jako například Svět očima Jeffa Goldbluma nebo Gordon Ramsay: Do neznáma.

Nabídku doplní komediální seriál Jen vraždy v budově, série Pam a Tommy, The Kardashians, Simpsonovi, Chirurgové, Záchranáři L. A. či Black-ish.

Roční předplatné stojí 1590 Kč při předregistraci do 13. června. Běžná cena měsíčního předplatného bude poté 199 Kč a ročního 1990 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám