Hlavní obsah

Vejtřaska sešrotovala osobní auto na Náchodsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brzice

O značném štěstí může hovořit řidič osobního auta, které se střetlo na Náchodsku s nákladním vozidlem typu V3S, známým jako vejtřaska. Osobák skončil po nárazu zcela zdemolovaný, šofér ale hrozivě vypadající nehodu přežil, záchranka ho zraněného odvezla do nemocnice. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Následky střetu auta s vejtřaskou na Náchodsku

Článek

Nehoda se stala v pondělí dopoledne na silnici mezi obcemi Chvalkovice a Brzice.

„Došlo ke střetu nákladního vozidla s osobním, to bylo vlivem nárazu značně zdemolováno. V osobáku byla zraněna jedna osoba, nebylo nutné její vyproštění, ale byla v péči posádky záchranky,“ uvedli hasiči.

Na jejich záběrech z místa nehody je vidět jedna z variant auta značky Praga V3S, pro které se vžilo označení vejtřaska, a nárazem zcela zničené osobní auto.

Toulky záhadné vejtřasky vyděsily obyvatele pražských Kolodějí

Krimi

Hrozivě vypadající nehodu nakonec odnesl člověk z osobního auta jen zraněním. Původně pro něj letěl záchranářský vrtulník, stroj ale odvolali, protože zranění nebyla natolik vážná, a pacienta zdravotníci odvezli do nemocnice sanitkou.

Okolnosti nehody a její příčinu vyšetřuje policie. Osobák neměl při srážce s vejtřaskou příliš šancí, V3S je poměrně velký terénní nákladní vůz. Třínápravové vozidlo s pohonem všech kol se vyrábělo v bývalém Československu pro vojenské i civilní účely.

Dálnici D10 uzavřela u Boleslavi nehoda, z přepravníku spadla Praga V3S

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám