Hlavní obsah

Srážku s dodávkou nepřežil

Právo, tom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RAKOVNÍK

Devětapadesátiletý řidič Škody Felicia Pick-up nepřežil ve středu srážku s Fordem Tranzit na karlovarské silnici u Nesuchyně na Rakovnicku. "K havárii došlo pět minut před devátou ráno," řekl Právu mluvčí rakovnické policie René Černý.

Foto: archív ČT

Článek

"Tranzit jedoucí směrem od Karlových Varu vjel v mírné zatáčce do protisměru a střetl se škodovkou, kterou odhodil do příkopu," popsal nehodu Černý. Spolujezdec řidiče škodovky má zlomenou nohu a byl hospitalizován v rakovnické nemocnici.

Řidič Transitu měl pouze drobné oděrky a po ošetření v nemocnici byl propuštěn. "Příčiny nehody šetříme. Řidič vypověděl, že najednou mu trhlo v řízení a vůz byl neovladatelný. Uplatňuje tedy technickou závadu, takže vůz bude muset prozkoumat soudní znalec," dodal Černý.

Nehoda zablokovala silnici I. třídy, která spojuje Prahu a Karlovy Vary, do dvanácti hodin a řidiči museli jezdit po objízdných trasách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám