Hlavní obsah

V Praze se srazily dvě tramvaje, řidiče museli vyprostit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V Praze v Modřanské ulici se ve středu ráno srazily dvě tramvaje. Dva lidé skončili v péči záchranářů. Jedním z nich je řidič tramvaje, kterého hasiči museli vyprostit. Provoz tramvají mezi Braníkem a Modřany byl na čtyři hodiny přerušen.

V Praze se srazily dvě tramvaje, řidiče museli vyprostitVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po 06:00. Hasiči o události informovali na svém Twitteru. „Po příjezdu bylo zjištěno, že v době nehody bylo v tramvajích přepravováno celkem 14 osob, pět jich bylo evakuováno, tři byly předány do péče záchranářům, z toho jednoho bylo potřeba vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě byli zraněni dva lidé

Záchranáři měli na místě dvě posádky, lékaře a inspektora. Ošetřovali nakonec dva zraněné. „Řidič jedné z tramvají byl zaklíněn. Zajistili jsme u něj žilní vstup a podali léky na bolest. Dalším zraněným je 48letá žena, která má pohmožděnou krční páteř, další zranění na místě nejsou,“ informovala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: Twitter Hasiči Praha

Srážka tramvají v Modřanské ulici

Tramvajové linky 3 a 17 končily ve směru z centra v zastávce Nádraží Braník, linka 21 končila ve stejném směru na zastávce Dvorce. Provoz byl obnoven v 10:18.

Foto: HZS Praha

Nehoda tramvají v Modřanské ulici

Foto: HZS Praha

Nehoda tramvají v Modřanské ulici

Tramvaj v Praze zezadu narazila do autobusu. Osm zraněných

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám