Hlavní obsah

Neznámý chlípník v Jičíně obtěžoval nezletilé dívky

Právo,
Jičín

Dvě nezletilé dívky se v úterý v podvečer v Jičíně na Královéhradecku staly objektem obtěžování neznámého muže. Po něm teď pátrají policisté a prosí veřejnost o jakékoliv informace, které by mohly vést k jeho dopadení.

Foto: Policie ČR

Podoba neznámého muže

Článek

„K oběma případům došlo v úterý v rozmezí od 17.30 do 18 hodin. Pachatel dívky fyzicky obtěžoval v panelových domech v ulicích Pod Lipami a Svatopluka Čecha. V jednom případě se tak stalo ve výtahu, ve druhém na chodbě panelového domu. Naštěstí se oběma dívkám podařilo utéct, aniž jim ublížil,“ uvedla mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Podle popisu by se mělo jednat o muže ve věku kolem 35 let, štíhlé, asi 180 cm vysoké postavy.

„Má takzvaně propadlé tváře, krátce střižený plnovous, velmi krátké tmavé vlasy a zřejmě tmavé oči. Na sobě měl silonovou bundu černé barvy s červenými čtverci ve spodní části a tmavé kalhoty. Na zádech měl mít batoh tmavé barvy,“ doplnila informace o vizáži pachatele Ježková.

Policisté důrazně žádají rodiče i děti o zvýšenou obezřetnost. „Jakékoliv informace, které by mohly vést k dopadení tohoto muže, sdělte prosím na linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám