Hlavní obsah

Řidič zdemoloval maserati o strom. Posádku museli vyprostit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Osobní vůz Maserati narazil v sobotu po desáté hodině dopoledne do stromu na silnici z Prostřední Bečvy na Vsetínsku do Pusteven v Beskydech. Zraněni byli dva lidé. Z auta je museli vyprostit hasiči. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Právu to řekl mluvčí krajských hasičů Adam Fuksa.

Foto: HZS Zlínského kraje, Bez zdroje

Maserati narazilo do stromu

Článek

„Operační středisko bylo informováno automatickým systémem e-call,“ uvedl mluvčí.

K vyproštění osob hasiči použili hydraulické vyprošťovací zařízení. „Řidiče jsme dostali ven zhruba po deseti minutách a předali ho do péče zdravotnických záchranářů,“ podotkl Fuksa.

U spolujezdkyně bylo vyprošťování náročnější. „Po celou dobu byla pod dohledem lékaře, který vzhledem k závažnosti poranění povolal na místo vrtulník letecké záchranné služby z Ostravy. Ten ji pak přepravil do traumacentra v Olomouci,“ dodal.

Během zásahu byla komunikace na Pustevny obousměrně uzavřena. Po odletu vrtulníku byla zprůjezdněna kyvadlově. Hasiči místo zásahu předali policii a následně se vrátili na základny.

Foto: HZS Zlínského kraje, Bez zdroje

Maserati narazilo do stromu

Foto: HZS Zlínského kraje, Bez zdroje

Spolujezdkyni museli vyprostit

Hromadná nehoda zavřela dálnici D1 na Ostravu, několik zraněných včetně dětí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám