Hlavní obsah

Muž si domluvil sex s 20letou dívkou, skončil zbitý a bez peněz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na domluvený sex nedošlo, peněženka ukradená a rozbitý obličej. S takovou bilancí odcházel 45letý muž ze schůzky s 20letou dívkou, která se s ním přes internet domluvila na sexuálních službách na Jičínsku. Na místo ale přišla s 18letým partnerem, jenž podle policie sexuchtivého muže napadl. Mladou dvojici policie zadržela a obvinila z loupeže.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O incidentu z konce července v úterý informovala mluvčí policie Eliška Pospíšilová.

Na samém začátku 45letému muži z Jičínska doporučil kamarád využít sexuálních služeb jisté 20leté dívky. Muže tip zaujal a s dotyčnou si přes internet domluvil místo a čas schůzky, kde se mělo vše odehrát za honorář tisíc korun.

O jaké místo šlo, tedy zda se jednalo o přírodu, třeba někde za městem, nebo se sešli v bytě, policie neupřesnila.

„V inkriminovaný čas čekal poškozený na domluveném místě. Mladá žena na schůzku opravdu dorazila, nicméně však v doprovodu svého 18letého přítele, který měl poškozeného bez varování fyzicky napadnout kopem do obličeje a opakovaně ho udeřit ranami pěstí,“ uvedla mluvčí.

Nezletilou dceru dohazovala HIV pozitivnímu muži, půjde na 5 let do vězení

Krimi

Dívka pak s násilníkem z místa odešla, předtím ale ještě měla podle vyšetřovatelů sebrat zbitému muži ze zadní kapsy kalhot peníze.

Muž to oznámil policii, která oba podezřelé zadržela. Podle Pospíšilové jim v případě soudu hrozí za loupež až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám