Hlavní obsah

Matce se nedařilo utišit plačící dcerku. Přiznala se k vraždě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až dvacet let, případně i výjimečný trest hrozí čtyřiadvacetileté ženě z Olomoucka, kterou policisté obvinili z vraždy desetiměsíční dcerky. Žena zpočátku vinu popírala, nakonec se ale přiznala. O případu informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

Mladá matka zavolala v pondělí dopoledne záchranku s tím, že prý našla ráno v postýlce dcerku, která nedýchala. Přivolaný lékař mohl už jen konstatovat smrt. Žena zpočátku odmítala jakýkoliv podíl na dceřině smrti.

„Policistům se událost zdála podezřelá a přivolali olomoucké kriminalisty. Ti se okamžitě začali okolnostmi úmrtí dítěte zabývat a nařídili soudní pitvu,“ uvedl mluvčí.

Žena se nakonec při výslechu policistům přiznala. Podle mluvčího byl motivem činu patrně zkrat, kdy se ženě nedařilo plačící dcerku utišit.

Mluvčí v tiskové zprávě doplnil, že žena nebyla v době činu pod vlivem alkoholu ani ostatních drog. V současnosti je ve vazbě.

Kojenec zemřel v Jihlavě po úderu do hlavy, obviněnou ženu poslal soud do vazby

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám