Hlavní obsah

Dívenka se na Písecku vytrhla mamince a naběhla do jedoucího auta. Přestože dopravu řídil strážník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeští zdravotní záchranáři převáželi ve čtvrtek po osmé hodině ráno do táborské nemocnice malou dívku z Milevska na Písecku. Vytrhla se mamince, která ji držela za ruku, a naběhla na přechodu u základní školy do jedoucího auta. Nehoda se stala i přesto, že dopravu na přechodu řídil strážník.

Foto: Městská policie Bílina

Přechod pro chodce (ilustrační foto)

Článek

„Strážník byl na místě a řídil dopravu na přechodu v Jeřábkově ulici. Nejdříve přešla skupina dětí a pak pustil další vozidla. V ten moment se jedno dítě vytrhlo mamince z ruky a naběhlo do boku projíždějícího auta,“ popsala nehodu mluvčí písecké policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Věk malé dívky policisté ani záchranáři neupřesnili. Po nárazu byla holčička v bezvědomí a na místo byl povolaný i vrtulník zdravotních záchranářů.

„Nakonec jsme jej odvolali. Osobu jsme převezli do táborské nemocnice,“ konstatovala mluvčí zdravotních záchranářů Zuzana Fajtlová. Podle prvních informací utrpěla dívka spíše lehké zranění.

Za smrt dítěte po srážce s motorkářem na Klatovsku obvinili i jeho 70letou babičku. Měla špatně hlídat

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám