Hlavní obsah

Auto vylétlo ze serpentin na Jablonecku, řidič náraz do stromu nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlatá Olešnice

Při tragické nehodě ve Zlaté Olešnici na Jablonecku v pátek zemřel řidič havarovaného automobilu. Dva spolujezdci byli vážně zraněni, záchranáři je přepravili do traumacenter v Liberci a Hradci Králové. Silnice třetí třídy je uzavřena, policie na místě okolnosti nehody vyšetřuje.

Foto: Aktu.cz

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce po poledni v serpentinách ve Zlaté Olešnici.

„Řidič jel od Sklenařic na Zlatou Olešnici a z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo vozovku, kde narazil do stromu. S ohledem na rodiny účastníků dopravní nehody nebudeme nyní poskytovat žádné další informace,“ informovala o nehodě policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Podle mluvčího záchranné služby Michaela Georgieva vyjely na místo nejen sanitky, ale na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby z Královéhradeckého kraje. Řidiče se podle Georgieva nepodařilo zachránit.

V serpentinách na Jablonecku se čelně střetla auta, silnice na Tanvald stála

Krimi

„Probíhala několik desítek minut resuscitace, ale bohužel neúspěšná a náš lékař pak musel konstatovat smrt. Druhý účastník utrpěl těžké poranění, pacienta převzal vrtulník a převezl ho do hradecké nemocnice, třetí pasažér utrpěl středně těžké poranění a sanitka ho převezla do Liberce,“ dodal mluvčí záchranky.

Silnice je v místě nehody zledovatělá, nesolí se tam a letos to není poprvé, co někdo na úzké silnici plné zatáček havaroval.

V serpentinách za Železným Brodem zemřel motorkář

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám