Hlavní obsah

Auto odmrštěné při nehodě smetlo dívku na chodníku

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nehodě tří vozů na pražském Proseku přišla o život kolemjdoucí 14letá dívka, již zasáhlo jedno z aut, které bylo po střetu odmrštěno na chodník. Novinky o tom informovala mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Článek

Podle prvotního šetření se nehoda stala při odbočování na světelné křižovatce. "Řidička osobního vozidla ford zřejmě nedala přednost protijedoucím vozidlům a následně došlo ke srážce, při níž byl osobní volkswagen odmrštěn mimo vozovku, kde smetl chodkyni," popsala mluvčí pravděpodobný scénář nehody, která se stala  kolem půl páté na křižovatce ulic Vysočanská a Jiřetínská.

Hlídce policie, která jela shodou okolností kolem a na místě byla jako první, se za pomoci heverů a svědků události podařilo dívku zaklíněnou pod vozidlem vyprostit. Zranění však byla natolik závažná, že dívka zemřela.

Silnice byla po nehodě uzavřena, k dalším zraněním nedošlo, pouze řidič odmrštěného volkswagenu utrpěl šok. Příčiny nehody policie dále vyšetřuje, doplnila Kropáčová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám