Hlavní obsah

Zpěvák Petr Bende už se naplno připravuje na Vánoce

Praha

Mnozí z nás si ještě narychlo užívají poslední dny léta, ne tak ale zpěvák Petr Bende (32), který už v těchto dnech nacvičuje vánoční písničky. Stejně tak už přemýšlí nad výběrem dárků, které koupí své ženě Zuzaně a především svému ani ne ročnímu synovi Matyasovi. Letos to budou první Vánoce, které rodina oslaví ve třech.

Článek

"Moc se těším, uteče to jako voda, vždyť je to vlastně za pár... Matyas dostane určitě nejvíc dárků. A i když z toho všeho nebude mít ještě rozum, divili byste se, jak se umí radovat. Dítě je zázrak a úžasná inspirace," tvrdí Korzu šťastný otec.

Manželce prý v péči o syna pomáhá, jakmile má čas. Když je potřeba, přebaluje a dokonce i koupe. Léto s rodinou prožil v Česku.

"Příští rok se už společně někam vypravíme, letos by to pro Matyase ještě nebylo ono," zdůvodňuje Bende, proč rodinu nikam nevyvezl.

Sám vystupoval se svým bandem na nejrůznějších festivalech po celé republice. Nyní dokončuje desku a připravuje i další dárek pro své příznivce.

"Budeme vystupovat v divadlech po českých a moravských městech. Půjde o mix big beatu s lidovkami. A spolu s námi budou účinkovat třicetičlenný pěvecký sbor a cimbálová muzika Grajcar z Dolních Bojanovic," upřesňuje Bende.

Reklama

Výběr článků

Načítám