Hlavní obsah

Úspěšná modelka se vzdala kariéry a stala se jeptiškou

Když se začalo modelce Olalle Oliverosové blýskat na nejlepší časy v kariéře, znenadání se povrchního světa módy a peněz vzdala. Stala s jeptiškou. Tvář známá z billboardů po celém Španělsku měla nakročeno na světová přehlídková mola, jenže pak navštívila Svatyni naší paní Fátimy v Portugalsku. Zažila tam zemětřesení a bylo vymalováno.

BEZ KOMENTÁŘE: Z úspěšné modelky a herečky se stala jeptiška

 
Článek

Oblečení světových návrhářů vyměnila za prostý modrý stejnokroj jeptišky a vlasy zakryla šátkem. Stala se členkou řádu svatého Michaela.

„Náš Pán se nikdy nemýlí. On mě požádal, zda bych ho mohla následovat, a já jsem ho nemohla odmítnout,“ uvedla šestatřicetiletá jeptiška v rozhovoru pro mezinárodní katolický deník National Catholic Register.

Po odchodu do kláštera k michaelitkám přijala také jméno sestra Olalla del Sí de María. Ačkoli je jeptiškou už čtyři roky, média si jí všimla až nyní. Také proto, že se Ježíšovi zasnoubila tiše a odmítala se s novináři bavit.

Na světě je takových případů více. Ze slavných modelek kupříkladu Kolumbijka Amada Rosa Pérezová, která se stala jeptiškou v roce 2005 uprostřed rozjeté kariéry v modelingu.

„Začala jsem být otrávená rolí naprosto umělé a nereálné modelky. Začaly mě otravovat všechny ty lži, vystupování, falše, pokrytectví a podvody, společnost plná zvrácených hodnot, která velebí násilí, nevěru, drogy, alkohol, války, a svět, který velebí bohatství, potěšení, sexuální nemorálnost a podvody. Chtěla jsem být modelkou, která podporuje pravou důstojnost žen a nevidí je jen jako věc použitou ke komerčním účelům,“ uvedla Pérezová pro El Tiempo.

Reklama

Výběr článků

Načítám