Hlavní obsah

Uma Thurmanová se obléká nejhůře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Uma Thurmanová je nejhůře oblékanou celebritou, která se letos zúčastnila slavnostního předávání filmových cen Oscar. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Academia
Článek

Hvězda prvního i druhého dílu filmu Kill Bill se na letošní ceremoniál dostavila v šatech z návrhářské dílny Christiana Lacroixe. Již předem tušila, že za model sklidí spíše negativní kritiku.

Sama si však neobvyklou róbu vybrala právě proto, aby se odlišila od ostatních. "Všichni vypadají stejně. Každý je dokonalý ve svých krajkových šatech zdobených cetkami z šifónu, které se lepí na tělo a dávají tak na odiv hodiny strávené v tělocvičně," prohlásila Uma. "Je to unavující."

Kolegyni nemůže vystát

Thurmanová, pro níž je oblečení odrazem její nálady, je naprosto pyšná, že si pro zmíněný večer na sebe vzala právě tyto šaty. Zároveň uvedla, že si titul nejhůře oblékané celebrity opravdu zaslouží. "A půjdu si ho vyzvednout," hrdě dodala herečka, která v pokračování Killa Billa hraje po boku kolegyně Daryl Hannahové. Ačkoliv to na plátně není znát, obě herečky se nesnášejí a často se hádají. Dokonce si vyžádaly, aby byly ubytovány ve dvou odlišných hotelích v Londýně, kde se konala premiéra snímku.

Reklama

Související témata:

Související články

Uma Thurmanová je zase volná

Hollywoodská herečka Uma Thurmanová se rozchází s manželem a otcem svých dvou dětí, hercem Ethanem Hawkem. Důvodem jsou jeho milostné pletky s dvaadvacetiletou...

Pro Umu je práce terapií

V době, kdy sklízí ovace za hlavní roli v Tarantinově krváku Kill Bill, prožívá Uma Thurmanová osobní drama. Nečekaný krach pětiletého manželství s Ethanem...

Hawke má smůlu, Uma se zamilovala

Hollywoodský herec Ethan Hawke, který chtěl získat zpátky svou odloučenou manželku Umu Thurmanovou, nepochodil. Jeho usmiřovací snahy se ukázaly být marné,...

Výběr článků

Načítám