Hlavní obsah

Muž na elektrokole projel skrz zavřenou závoru u českobudějovické nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozkaz zněl jasně, nesmí projet! Jenže projel. Tak by se dala shrnout kuriozní nehoda, kterou způsobil muž na elektrokole. Ten totiž nedávno projel skrz zavřenou závoru u českobudějovické nemocnice v ulici Boženy Němcové. Tu vylomil z pantů a ujel. A dostal se tak do hledáčku policie.

Foto: PČR Jihočeský kraj

Hledaný muž na elektrokole, který závoru poškodil

Článek

Muž na elektrokole nezastavil na stopce a jel hned za autem, které pod zvednutou závorou projíždělo. Zřejmě mu vůbec nedošlo, že závora jde po každém projetí opět dolů. A tak „šlápl do pedálů“ a chtěl projet zároveň s autem před ním. Sice projel, ale do zavírající se závory narazil a vylomil ji z pantů. Zůstala po něm škoda za několik tisíc korun.

„K události došlo 5. dubna kolem 15. hodiny. Muž na elektrokole nerespektoval dopravní značení Stůj a pokračoval v jízdě za projíždějícím autem. V tom momentu ale narazil do sklápějící se závory, kterou poškodil. Poté se pár minut na parkovišti zdržel a následně odjel,“ řekl Milan Bajcura, mluvčí jihočeské policie.

Foto: PČR Jihočeský kraj

Hledaný cyklista, který poškodil závoru u nemocnice

Hledaný cyklista jel na kole značky Crussis černé barvy s odpruženou přední vidlicí. Vzadu měl nosič a boční stojan na levé straně kola. „Policisté vyzývají muže, aby se policii přihlásil. Zároveň žádáme veřejnost, pokud by muže na elektrokole někdo poznal, ať volá linku 158,“ dodal Bajcura.

V Německu ukradli přívěs s luxusním porsche. Auto za miliony se našlo na sídlišti v Táboře

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám