Hlavní obsah

Motocyklista to vzal přes most po obloukové konstrukci, za plného provozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hitem internetu se stalo video, kdy si motocyklista natočil, jak přejíždí po obloukové konstrukci mostu v severoslovenském městě Bytča. O případ se ovšem zajímá i slovenská policie.

Motorkář na Slovensku přejel přes mostní konstrukciVideo: joj.sk

 
Článek

„Předmětné video jsme přijali jako podnět a prověřujeme ho,“ uvedla mluvčí žilinské policie Jana Balogová.

K případu odvysílala reportáž slovenská televize Joj, která upozornila, že pod motocyklistou byla frekventovaná silnice, chodník a řeka.

Muže z motorky srazila pneumatika. Když se sbíral, vrátila se

Koktejl

„Je to adrenalin, velmi pěkný kousek,“ připustil dopravní expert Maroš Palesch. Jedním dechem však dodává, že podobné kaskadérské kousky na místa, kde hrozí nebezpečí nejen pro jezdce, ale i pro řidiče, nepatří. „Tohle doporučuji dělat na uzavřené trati. Tentokrát to vyšlo, ale příště se to nemusí povést,“ dodal Palesch.

Foto: Profimedia.cz

Most ve Veľké Bytče

Konstrukce mostu, po níž jezdec projel, je široká něco přes metr. Jeden z oslovených obyvatel Bytče hodnotil výkon motorkáře velmi negativně. „To je na zabití, ne že je to riskantní. Kluci jsou v dnešní době sebevrahové,“ uvedl.

„I když se pohyboval mimo vozovku, pokud by ztratil rovnováhu, mohl spadnout přímo na silnici a mohlo to mít vícenásobné fatální důsledky,“ konstatoval dopravní expert.

Reklama

Výběr článků

Načítám