Hlavní obsah

Leona Machálková k nepoznání: Poprvé jsem opravdu hnusná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Leona Machálková si v nové roli čarodějnice v připravovaném muzikálu Robin Hood libuje. Maskérky ji zohyzdily tak, že zpěvačku pozná opravdu málokdo. "Konečně jsem opravdu hnusná," usmívá se Machálková.

Článek

"Já si kostým i líčení moc užívám. Je to první role, kde se na mě v maskérně opravdu pořádně vyřádili. Původně to mělo být ještě o dost horší. Uvažovalo se, že budu dokonce jednooká. I bez toho ale myslím, že jsem opravdu pěkně hnusná," prozradila se smíchem Novinkám Machálková.

Protagonisté připravovaného muzikálu Robin Hood představili kostýmy, které má na triku výtvarník Roman Šolc. Už je tedy jasné, jak bude vypadat éterická Mariana nebo zbojník Robin z Loxley. "Z kostýmů jsme všichni nadšeni, jsou naprosto dokonalé," pěje ódy Vašek Noid Bárta, který hraje titulní roli.

Noid momentálně zkouší tři role ve dvou muzikálech. Vedle Robina Hooda bude hrát také v Jesus Christ SuperStar role Jidáše a Piláta. "Už se v tom trošku ztrácím a začínám být schizofrenní. Ráno od devíti jsem na Robinovi, od dvou zkouším Ježíše a pak se někdy ještě večer v devět vracím na Robina. Je to pořádná makačka," řekl Novinkám Noid.

Role Robina z Loxley je prý nejnáročnější. "Snad nikdy jsem v žádném muzikálu tolik netančil a neměl tolik pohybu. Je to pořádná makačka. Ale užívám si to. Je to moje úplně první kladná role," vysvětluje Noid.

Tento týden by se mělo definitivně rozhodnout o obsazení první premiéry, na kterou je pravidelně upřen zrak veřejnosti i médií. V roli Robina se ukáže Vašek Noid Bárta nebo Ján Jackuliak, Marianu ztvární Lucia Šoralová nebo slovenská hvězda a vítězka Let´s Dance Nela Pocisková. Jako jediná má premiéru jistou Leona Machálková v roli čarodějnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám