Hlavní obsah

Kovboj si sundal brýle a během několika vteřin se vypořádal s ozbrojeným lupičem

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovskou dávku chladnokrevnosti prokázal postarší Mexičan v kovbojském klobouku, když do obchodu, kde se právě nacházel, vpadl mladík se zbraní v ruce. Muže to ani na okamžik nevyvedlo z míry, počkal si na správnou chvíli a lupiče odzbrojil. Ještě za pomoci několika zaměstnanců se mu povedlo mladíka zadržet do příjezdu policie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kovboj se během pár vteřin vypořádal s ozbrojeným lupičemVideo: Reuters

 
Článek

Dramatické události zachytily bezpečnostní kamery v pondělí 23. dubna v řeznictví Carnes Cares v mexickém městě Monterrey. Hlavním hrdinou se stal  třiapadesátiletý Reynaldo Cárdenas, kterému řeznictví patří.

Poklidně postával u pokladny a z míry ho nevyvedl ani lupič, který do obchodu vpadl. Když na něj mladík zamířil zbraní, muž si jen sundal brýle a čekal, až se k němu lupič otočí zády.

V tu chvíli se na něj vrhl a během pár okamžiků mu vytrhl zbraň z ruky. Společně s dalšími zaměstnanci se podařilo Cárdenasovi kriminálníka zpacifikovat a zavřít ho ve spíži, kde zůstal do příjezdu policie. Muži zákona dorazili zhruba za 30 minut.

Kovboj hrdina

Video z odvážného zákroku zveřejnil jeho syn Daniel, který byl v inkriminovanou dobu v bance. Vidět takhle svého otce mu prý dodalo sílu. „Sílu v uvědomění si, že tohle je naše místo a že nenecháme lidi jen tak si od nás brát,“ uvedl Daniel pro zpravodajský server Star-Telegram.

Video během jediného dne viděly desítky tisíc lidí a Cárdenasovi neřeknou jinak než „kovboj hrdina“ nebo „ten v kovbojském klobouku“. „Lupič měl tušit, co přijde, když si kovboj sundal brýle,“ poznamenal trefně jeden z komentátorů na Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám