Hlavní obsah

Ethan Hawke se chce udobřit s Umou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Filmový krasavec Ethan Hawke hodlá využít vánoční atmosféry, aby se usmířil s bývalou manželku Umu Thurmanovou, hvězdu snímku Kill Bill. Vánoce totiž letos stráví společně s ní a dvěma dětmi, Roanem a Mayou, stejně jako tomu bylo v předcházejících letech.

Foto: Stanislava Dvořáková

Student prvního ročníku SŠUP při práci na kresbě skutečného modelu.

Článek

Hvězdný pár, který se poznal v roce 1997 na natáčení filmu Gattaca, se rozešel letos v září poté, co Hawke otevřeně před novináři přiznal, že má již od léta milostný poměr s kanadskou modelkou Jen Perzowovou.

Snaží se kvůli dětem

"Chtějí udělat pro Roana a Mayu co možná nejlepší Vánoce a alespoň na dobu svátků všechny ostatní starosti odložit stranou. Rozhodně to bude pro oba těžké, ale uzavřeli dohodu, že se pokusí být co možná nejpřátelštější kvůli dětem. Právě této chvíle chce Ethan tajně využít a pokusit se problémy z jejich vztahu vytlačit navždy," řekl blízký přítel páru.

. : Přelétavý Ethan by se rád usmířil s bývalou manželkou Umou.

Uma sukničkáři nevěří

Zdroje blízké třiatřicetiletému krasavci, známému například z filmu Training Day, potvrzují, že se Hawke zoufale pokouší skomírající manželství za každou cenu zachránit. Uma si ale podle všeho stále není jistá, zda může svému muži začít znovu důvěřovat a zda se ze sukničkáře skutečně stane spořádaný manžele.

Reklama

Související témata:

Související články

Uma Thurmanová je zase volná

Hollywoodská herečka Uma Thurmanová se rozchází s manželem a otcem svých dvou dětí, hercem Ethanem Hawkem. Důvodem jsou jeho milostné pletky s dvaadvacetiletou...

Výběr článků

Načítám