Hlavní obsah

V březnu se podle Seznamu lidé nejvíce zajímali o sčítání lidu a Českou Miss

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká portálová jednička Seznam.cz zveřejnila statistiky, jež zachycují největší internetové skokany v měsíci březnu. Podle nich měli lidé největší zájem o Sčítání lidu, domů a bytů, ale i Českou Miss, kterou se stala osmnáctiletá Jitka Nováčková.

Foto: Petr Horník, Právo

Česká Miss Jitka Nováčková

Článek

„Absolutním vítězem březnových skokanů je Sčítání lidu, domů a bytů, které obsadilo první místo ve všech regionech, tak i v celé ČR. Lidé hledali jak informace o sčítání jako takovém, tak i samotné formuláře,“ uvedla Veronika Rozumková, PR specialistka Seznamu.

Pojem Sčítání lidu 2011 zároveň zvítězil v kategorii Praktické dotazy. Druhou příčku pak obsadila nová televizní stanice Prima Love - lidé hledali, jak jí naladit. Třetí místo patřilo změně času ze zimního na letní.

„Velký zájem uživatelé projevili o volbu České Miss 2011, včetně informací o vítězce, kterou se stala Jitka Nováčková. Tragické události v Japonsku, a následné potíže v jaderné elektrárně Fukušima, se do reportu zapsaly bohužel také velmi citelně,“ dodala Rozumková.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v lednu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - březen 2011
Osobnosti
1.Martina Gavriely
2.Anička Janatková
3.Rostislav Čtvrtlík
4.Dominika Myslivcová
Praktické dotazy
1.Sčítání lidu 2011 formulář
2.Prima Love jak naladit
3.Letní čas 2011
4.Radonová mapa
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Česká Miss 2011
2.MDŽ
3.Valašská rally 2011
4.Moto GP
TV pořady, filmy, seriály
1.Farmář hledá ženu
2.Šéfka
3.Babicovy dobroty
4.Soukromá dramata

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám