Hlavní obsah

HRA: Ball Buster X - další Arkanoid

Novinky, Ondřej Pohl

Ball Buster X je klasickým zástupcem rodu arkanoidů. V ničem nijak zvlášť nevybočuje, ale pokud máte zájem o jednoduchou zábavu na odreagování, pak je pro vás to pravé.

Foto: Jaroslav Blažek

MDŽ 2017

Článek

Tam, kde se ostatní klony Arkanoidu snaží alespoň o jakousi invenci, zůstává Ball Buster X naprosto věrný své předloze: nad pohybující se destičkou se nehybně vznáší několik řad kostek, které je třeba všechny do jedné rozbít vhodně odráženou kuličkou.

Ball Buster X je velice rychlá hra. Pokud si myslíte, že se jako u jiných podobných titulů budete ze začátku nudit a pozorovat líně se pohybující kuličku, pak se mýlíte. Hned od začátku nebudete vědět, kde vám hlava stojí, bonusy se na vás budou řítit hlava nehlava a vy pěkně proženete myšku, abyste vše stihli.

Celému dynamickému ladění hry navíc dodává ten správný říz i rázný a rychlý rockový doprovod. Je to sice otázka vkusu, ale pokud máte tento styl hudby jenom trochu rádi, pak mi dáte za pravdu, že se jedná o velmi poslouchatelný soundtrack ke hře.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Need for Kill - multiplayerová řežba

Chcete-li se dobře pobavit s multiplayerovou hrou, ať už na místní síti, a nebo na internetu, tak je pro vás Need for Kill tou pravou volbou. Je to totiž...

HRA: Tsunami 2010 - psycho zábava

Unavují vás už nudné vesmírné střílečky? Pak zkuste Tsunami 2010, vzrušující a dynamickou akci, která jako bonus nabízí netradiční psychydelický zážitek.

HRA: Silver Knights - bitvy s roboty

Silver Knights jsou japonskou mlátičkou. Není to však jen další nudný klon nějaké automatové záležitosti, protože opravdové využití třetího rozměru mu dává...

Výběr článků

Načítám