Hlavní obsah

První fotografie Nissanu Qashqai po faceliftu

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka Nissan zveřejnila první fotografie modelu Qashqai po faceliftu. Výsledkem je agresivnější vzhled a upravený interiér. Nabízené motory jsou stejné, novinka se na trh dostane zkraje roku 2010.

Článek

Hlavní změnou v porovnání s verzí před faceliftem je agresivnější přední maska. Jiná jsou přední světla i nárazník. Mělo to i praktický dopad - snížil se odpor vzduchu z 0,34 na 0,33. Koncová světla nově využívají LED technologii. Interiér má nové materiály i barevné sladění, nové jsou rovněž ukazatele.

V nabídce jsou stejné motory jako pro verzi před faceliftem, dvoulitrový benzínový motor (140 k a 196 Nm) a turbodiesel (150 k / 320 Nm).

V autosalonech se nový model objeví začátkem příštího roku. Prodejní cena zatím nebyla oznámena, nicméně se patrně nebude lišit od té stávající. V nabídce bude i prodloužená verze Qashqai+2.

Reklama

Související témata:

Související články

Sportovní vozy od Nissanu slaví čtyřicetiny

Ve čtvrtek 22. října to bude přesně 40 let, kdy Nissan vypustil své první sportovní kupé s písmenem Z v názvu. Byl to Datsun 240Z. K oslavě přichystala...

Výběr článků

Načítám