Hlavní obsah

Ženu překvapily až bizarně přesné instrukce, jak se chovat v ubytování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vodu pijte z tohoto hrníčku, závěs u sprchy zatahujte zprava doleva, takto používejte dálkový ovladač na televizi. Až bizarně detailní instrukce čekaly na Američanku Tiffany Ingallsovou v ubytování, které si zařídila přes Airbnb. V pečlivě zalaminovaném návodu se dozvěděla i to, na jaké místo pravidla po přečtení uložit.

Foto: Profimedia.cz

Žena našla v ubytování velmi přesná pravidla (ilustrační foto).

Článek

Ingallsová se o nevšední zážitek podělila skrze sociální síť TikTok, není však známo, kde přesně se její ubytování nacházelo, uvádí server Independent. „Moje hostitelka si libuje v důslednosti,“ okomentovala žena video, v němž popisuje, čeho všeho se instrukce v bytě týkaly.

Američanka se například dozvěděla, jak se správně používá ovladač na televizi, že není povoleno zatahovat sprchový závěs zleva doprava, ale i to, kam pokládat skleničky. A s těmi to bylo v ubytování poměrně ošemetné, protože zatímco některé byly určené na vodu, jiné jako držák na kartáček. „Doufám, že jsem tu spala podle pravidel,“ vtipkovala Ingallsová.

Pravidla pokrývají vše

„Ještě než vejdete dovnitř, praští vás do očí velká kniha pravidel, kde se dozvíte, co a jak máte dělat. Tu musíte sundat ze dveří a pověsit uvnitř,“ cituje ženu server LadBible. „A pak přichází další nálož informací, kde se dozvíte všechno možné v naprosto každé části pokoje,“ doplnila.

Video Ingallsové nasbíralo během krátké doby přes dva miliony zhlédnutí a někteří diváci se kvůli pravidlům rozčilovali. „Kvůli něčemu podobnému jsem odešel z ubytování v Clevelandu a dostal jsem refundaci. Mám se cítit pohodlně, a ne jako sledovaný,“ okomentoval jeden z uživatelů.

Jiní se však hostitelky zastali. „Na světě jsou lidé, kteří doopravdy všechny tyhle instrukce potřebují, to mi věřte,“ napsal další z diváků.

„Mám pocit, že chtěla vyjasnit všechny věci, aby nikdo neměl žádné otázky. Ale myslím, že z toho nakonec vyšel větší zmatek,“ uzavřela Ingallsová.

Tyto zážitky si v příštím roce nenechte ujít

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám