Hlavní obsah

Zaplatil tisíce za letenku do business třídy. K jídlu pak dostal instantní nudle

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obchodní třída v letadle obvykle znamená pohodlí, lepší servis i chutnější jídlo. Jeden ze zákazníků aerolinek Virgin Australia by s posledním jmenovaným ale nejspíš nesouhlasil. Přestože za svou letenku zaplatil v přepočtu přes 40 tisíc korun, dostal k obědu jen obyčejné instantní nudle a kolu bez cukru.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Fotografii jídla cestující, jehož jméno není zmíněno, sdílel na sociálních sítích, kde si ostatní uživatelé nejprve mysleli, že jde o vtip. Pak ale pochopili, že se jedná o skutečný snímek z letadla, píše server News.com.au.

„To je otřesné. Vím, že jsou to problémy prvního světa, ale když si platíte za prémiový produkt, měli byste ho dostat,“ komentoval fotografii jeden z uživatelů.

Společnosti Virgin Australia nedávno na internet unikla poznámka od vedení, v níž bylo uvedeno, že se ruší bezplatné svačinky, protože jich je nedostatek. Za poklesem úrovně palubního jídla pak zřejmě stojí snaha o minimalizaci kontaktu mezi posádkou a pasažéry.

„Bezpečnost a pohodlí našich zákazníků je vždy naší nejvyšší prioritou a přijali jsme řadu opatření, která mají snížit rizika spojená s covidem-19, to znamená i omezený palubní servis,“ vysvětlil mluvčí aerolinek. „Jak poptávka po cestování stoupá, zjišťujeme možnosti nabídky pro business třídu,“ doplnil.

Podle všeho společnost aktuálně přemýšlí nad dalšími možnostmi palubního stravování a těší se na nové zážitky a produkty, které budou lépe vyhovovat potřebám zákazníků.

Žena se musela před nástupem do letadla převléct. Byla prý moc obscénní

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám