Hlavní obsah

Za noc v luxusním apartmá nové výletní lodi zaplatí cestující balík

Přepychová výletní loď, která poprvé vypluje v příštím roce, bude mít jeden z největších a nejdražších apartmánů, které se nabízejí na moři. Apartmán lodi Seven Seas Explorer společnosti Regent Seven Seas Cruises bude mít rozlohu 360 metrů čtverečních a cena za osobu a noc bude činit 5000 dolarů (119 200 Kč).

BEZ KOMENTÁŘE: Takhle má vypadat výletní loď Seven Seas ExplorerVideo: The Luxury Cruise Company

 
Článek

V apartmánu najdou jeho obyvatelé velké piano, dvě ložnice či saunu s parní lázní. Apartmán má rovněž výhled ze tří stran lodi. Je určen pro minimálně dvě osoby, maximálně pro čtyři.

Vysoká cena zahrnuje nejen jídlo, výlety a spropitné, ale také neomezenou lázeňskou péči, služby prádelny, soukromé auto s řidičem a průvodce v přístavech, obsluhu na palubě na zavolání a přepravu limuzínou na loď a z lodi, jak napsala agentura AP.

Šéfredaktorka serveru CruiseCritic.com Carolyn Spencerová Brownová se domnívá, že by s obsazováním drahého apartmánu nemusely být problémy. Jak říká, na lodi jsou vždy jako první vyprodány nejdražší apartmány a nejlevnější kabiny.

Explorer by měl vyplout v červenci 2016. První sezónu stráví v Evropě a první z 11 plaveb bude z Monte Carla do Benátek. Kapacita lodi je 750 cestujících. Společnost nedávno dokončila rekonstrukci svých dalších tří lodí za 150 miliónů USD. Explorer je pro ni první nová loď od roku 2013.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám