Hlavní obsah

V sobotu propuknou na Starých Hradech pohádkové slavnosti

Novinky, Lucie Poštolková

V sobotu 22. května zahalí Staré Hrady pohádkový program. Jarmark, soutěže, hry i pohádková představení pro malé i velké budou probíhat celý den od 10 do 18 hodin. Děti se na vlastní oči přesvědčí, že na Starých Hradech stále panují čarodějnice i strašidla.

Článek

Hrad a zámek Staré Hrady láká malé i velké děti na bohatý sobotní program. Připraveny jsou pohádková představení Čarodějné hrátky, jarmareční dobroty a cetky všeho druhu.

Pro malíře a malířky je připravena výtvarná soutěž Hrdinové z pohádek. Pro větší děti pak II. ročník sběratelského snažení - knížky do Pohádkové bibliotéky a další soutěže a hry. Děti se na vlastní oči přesvědčí, že na Starých Hradech pohádkové bytosti skutečně žijí.

Hrad a zámek Staré Hrady u Jičína nabízí prohlídku tři okruhů: Hrad a zámek - Jak se žilo za císaře pána Františka Josefa I., Zámecké pohádkové sklepení a Hradní pohádková půda - Časem zpátky do pohádky každý den.

Každý den po celý rok čarují návštěvníci s živými pohádkovými bytostmi - princeznami, čarodějnicemi a čaroději a jejich sto padesáti pohádkovými kamarády z pohádkového světa. Můžete ochutnat i některé lektvary a utrejchy čarodějnic a strašidláků.

Dospělí zaplatí vstupné 95 korun. Děti do velikosti lopaty čarodějnice Veduny mají vstup zdarma. Ostatní mají vstup za 65 korun. Vstupné zahrnuje program po celý den, vstup do expozice Safari-africké výpravy a Čarodějné Bestyjola - živá zvířátka, havěť a potvůrky našich čarodějnic.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám