Hlavní obsah

Qatar Airways rozdají sto tisíc letenek zdravotníkům

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aerolinky Qatar Airways se rozhodly vyjádřit vděk zdravotnickému personálu. Za jeho boj s koronavirem v předních liniích rozdá společnost zdravotníkům sto tisíc letenek zdarma. Oznámila to v úterý, na které připadl Mezinárodní den sester, uvedl server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Vaše obrovské úsilí a neuvěřitelná odolnost nám v těchto nejistých časech dodaly naději,“ uvedla společnost v prohlášení. Zdravotníci mají nárok na dvě zpáteční letenky do ekonomické třídy pro sebe a vybraný doprovod.

Do 18. května musejí vyplnit formulář na stránkách aerolinek, kde obdrží kódy využitelné na nákup bezplatných letenek. Každý den bude vydáno jen omezené množství těchto kódů podle zemí. V úterý byl prý zájem enormní a stránky zaznamenaly velké množství žádostí.

Katarský dopravce pokračoval v létání i během pandemie, a to do třiceti destinací. Koncem měsíce počet zemí plánuje navýšit na 52 a v červnu na 80.

Fotografie z plně obsazeného letadla v USA rozpoutala vášeň na internetu

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám