Hlavní obsah

Qatar Airways opět rozdávají letenky zdarma, tentokrát učitelům

Novinky, Michael Švarc

Společnost Qatar Airways se opětovně rozhodla rozdávat letenky zdarma. Tentokrát nikoli zdravotníkům, ale učitelům. Ti si mohou vybrat z celkem 90 destinací, do kterých aerolinky létají, ale je třeba být rychlý. Letenek je totiž k dispozici pouze omezené množství a nabídka končí již ve čtvrtek, píše server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pro zájemce z řad pedagogů je k dispozici celkem 21 tisíc palubních lístků. Kromě zcela bezplatné zpáteční letenky mají učitelé možnost získat také voucher s padesátiprocentní slevou na další letenku pro rodinného příslušníka nebo přítele.

Qatar Airways nabádají k rychlosti, zájemci z celkem 75 zemí se totiž mohou registrovat pouze do čtvrtka, poté budou letenky rozdány. Palubní lístky není nutné využít hned, což by mnohde kvůli cestovním restrikcím ani nešlo. Platné budou až do 30. září příštího roku.

Stejně jako v případě zdravotníků chce společnost rozdáním letenek poděkovat pedagogům za jejich klíčovou práci, kterou po celém světě v době pandemie odvádějí. Koronavirus do školství totiž přinesl nebývalé výzvy, a tak si učitelé i žáci musejí zvykat například na distanční formu výuky.

Qatar Airways rozdají sto tisíc letenek zdravotníkům

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám