Hlavní obsah

Největší cestovatelský portál spustil českou verzi

Největší cestovatelský portál na světě TripAdvisor spustil svoji českou verzi. V ČR bude společnost spolupracovat s cestovní kanceláří Fischer, která začne u všech hotelů ve své nabídce zobrazovat uživatelské recenze z tohoto serveru. Informoval o tom mluvčí CK Jan Osúch.

Foto: Profimedia.cz

Názory a hodnocení cestovatelů jsou hlavní náplní cestovatelského portálu Tripadvisor. Ilustrační foto

Článek

„Spustili jsme českou verzi našich stránek. Věříme, že návštěvníkům přineseme příjemnější a osobnější zážitek. A také, že partnerství s největší českou cestovní skupinou přiláká na naše stránky více uživatelů," uvedla manažerka rozvoje TripAdvisor Anna Rufo.

Weby sítě Tripadvisor tvoří největší cestovní komunitu na světě. Měsíčně je navštíví téměř 315 miliónů unikátních návštěvníků. Portál nabízí přes 190 miliónů recenzí, které pokrývají přes 4,4 miliónu hotelů, restaurací a dalších turistických atrakcí.

Foto: Tripadvisor

„Každé místo, kde je možnost si ověřit, případně porovnat, své zkušenosti je vždy velkou pomocí pro koncové zákazníky. Potvrzují to např. i recenze na Firmy.cz, kde se každý uživatel může podívat na zkušenosti a názory např. u restauračních zařízení. Tripadvisor tvoří celosvětovou síť názorů a zkušeností s ubytováním, proto bude pro český trh cestovního ruchu velkým obohacením,“ uvedl manažer služby Sdovolená.cz Petr Pěcha.

Portál Tripadvisor působí ve 45 zemích světa. Hodnocení ubytovacích zařízení a vkládání komentářů umožňují na svých stránkách například cestovní agentury Dovolena.cz či Invia.cz. Recenze hotelů nabízejí v češtině také rezervační portály jako například Booking.com, Trivago.cz či Hotel.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám