Hlavní obsah

Nahlédněte do nejkrásnějších královských apartmá na světě

Je libo zkusit nejdražší hotelový pokoj na světě, který je ve švýcarské Ženevě? Dle magazínu Elite Traveler je jím apartmá v hotelu President Wilson - stojí 52 000 dolarů na noc, tedy cca 900 000 korun. Na druhém místě na světě a zároveň i v Evropě je apartmá v řeckém hotelu Grand Resort Lagonissi, který stojí 50 000 dolarů za noc, což je 875 000 Kč. Noc zde by tedy přivedla mnoho lidí na mizinu.

Článek

V České republice je nejdražší prezidentské apartmá v pražském hotelu Four Seasons s dech beroucím panoramatickým výhledem na Karlův most a Pražský Hrad, kde stojí jedna noc 115 000 Kč. V tomto pokoji přespalo mnoho světových celebrit, například zpěvačka Madonna. Fotografie a recenze dalších drahých a luxusních světových hotelů najdete na magazínu VIPmag.

:. Apartmá v hotelu President Wilson nemá se svým výjimečným výhledem a servisem konkurenci.

Unikátní zážitek může poskytnout například hotel Grand Wailea Resort and Spa na ostrově Maui na Havaji v USA, kde může zájemce přespat ve stejném apartmá na stejné posteli, kde přespali například americká herečka Jodie Fosterová, americká zpěvačka Janet Jacksonová či americký tenista Andre Agassi, jedna noc v tomto apartmá stojí 15 000 dolarů, což je 262 000 Kč.

:. Grand Wailea Resort and Spa na ostrově Maui na Havaji.

Co světadíl, to jiné ceny

Nejdražším pokojem na americkém kontinentu je apartmá s názvem TY Warner Penthouse v hotelu Four Seasons v New Yorku v USA, kde jedna noc stojí 30 000 dolarů, což je v přepočtu 525 000 korun.

Zajímavé nabídky skýtají i jiné světadíly. Pokojem, za který zaplatíte nejvíce peněz v Africe, je zámecké apartmá v hotelu Pezula v Jihoafrické republice, kde noc stojí 7 550 dolarů, tedy asi 132 000. Kč. V Austrálii a Oceánii je pak na pomyslné cenové špičce apartmá v hotelu Rotorua na Novém Zélandu, kde stojí jedna noc 4 500 dolarů, tedy snesitelných 79 000 Kč.

:. apartmá v Sharq Village & Spa

Nejdražším pokojem v Asii je pak apartmá v hotelu Sharq Village & Spa ve městě Doha v Kataru, kde stojí jedna noc 26 000 dolarů, což znamená pro Čecha nutnost sáhnout pro 455 000 Kč.

Reklama

Související články

Seychely: panensky netknutá příroda

Všech 115 Seychelských ostrovů nabízí bohatý tropický ráj, který se nalézá v bezpočtu cestovních průvodců. Byť jsou ale obrázky sebelepší, nedokáží soupeřit...

Exotické ostrovy Tahiti obrazem

Během své páté cesty do Polynésie objevil kapitán James Cook u Tahiti další ostrovy. Vzhledem k jejich blízkosti od hlavního ostrova je nazval Society Islands...

Výběr článků

Načítám