Hlavní obsah

Na ostrůvku Skye shánějí pár, který by se půl roku staral o turistické ubytování

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klid a izolace. Nejen na to láká inzerát, který poptává pár, jenž by se na skotském ostrůvku Skye staral od dubna do října o turistické ubytování. A ne zadarmo. Kromě toho, že budou dva zájemci moci využívat všech výhod, které jim taková práce nabízí, ještě dostanou zaplaceno, a to 1200 liber (35 tisíc korun) měsíčně, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ostrov Skye je známý svou divokou krajinou.

Článek

V době, kdy nebude ubytovací zařízení v provozu, bude mít pár spoustu volného času, aby prozkoumal jeden z nejkrásnějších skotských ostrovů. Společnost Silver Swan Recruitment, která inzerát vyvěsila, uvádí, že Skye láká samozřejmě na pěší túry nebo návštěvy středověkých hradů rozesetých podél pobřeží.

Co se týče práce, dvojice se bude muset postarat o hosty a zajistit jim prvotřídní zážitek z jejich pobytu. Znamená to osobní setkávání nebo prohlídky nemovitosti, ale také nezbytný úklid. Zkrátka aby se hosté cítili příjemně. Vybraná dvojice by také měla disponovat schopnostmi nutnými k vedení takového prázdninového ubytování.

Zájemci mohou posílat své životopisy. Nutno však podotknout, že za současné situace, která ve světě panuje, se může dost dobře stát, že bude pozice na poslední chvíli zrušena, či termínově odložena. Přestože se ostrov Skye zdá jako ideální prostředí, kde se izolovat v době pandemie od světa, nemělo by smysl ubytování otevírat, pokud by do něj za celou dobu nemohl vůbec nikdo dorazit.

Milovníci whisky mají smůlu, legendární festival se letos neuskuteční

Muži

Reklama

Výběr článků

Načítám