Hlavní obsah

Luxusní resort hledá nadšeného čtenáře, který by se staral o plážové knihkupectví

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtení na pláži je jistě pro mnoho lidí ideální dovolenkový relax. Luxusní maledivský resort Soneva Fushi teď láká všechny zažrané knihomoly, aby se ucházeli o práci v jeho knihkupectví. Vítězný kandidát pak bude půl roku bydlet na idylickém ostrůvku a takříkajíc spojí příjemné s užitečným.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jde o veskrze standardní pozici, která vyžaduje, aby vedoucí plážového knihkupectví komunikoval se zákazníky, povídal si s nimi o knihách, pořádal nejrůznější workshopy, ale také psal blog.

Uchazeči by měli být všestranní a předchozí zkušenost s podobnou prací jim jen nažene plusové body. Kandidáti musejí být především komunikativní, a kromě mluveného slova by měli vládnout i tím psaným. Práce ale zahrnuje i rutinní činnosti jako doplňování skladu, prodej samotných knih a podobně.

Takzvaný bosý knihkupec, jak se pozice nazývá, bude na druhou stranu moci využívat i všech výhod života v resortu. Znamená to, že si ve volném čase může dopřát vše, co takový exotický ostrov nabízí, ať už opalování, plavání či šnorchlování. Nebo i čtení na pláži.

Někdejší bosá knihkupkyně Aimée Johnsonová uvedla, že pozice pro ni byla splněným snem. „Potkala jsem se s úžasnými lidmi, byla v prostředí úžasných knih a žila jsem na strhujícím luxusním ostrově. Prostě práce snů,“ cituje ji server Mirror.

Zájemci se mohou více dozvědět na stránkách resortu. Ti, kteří by chtěli zkusit štěstí a o práci se ucházet, tak musí učinit do konce září.

Reklama

Výběr článků

Načítám