Hlavní obsah

Luxusní maledivský resort shání nadšeného čtenáře, co by prodával knihy

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Shání se bosý knihkupec. Tak zní inzerát na pozici, kterou poptává luxusní resort Soneva Fushi na Maledivách. Vedení hledá člověka, jenž disponuje velkou zálibou v knihách a po dobu šesti měsíců by vedl v hotelu místní plážové knihkupectví, uvedl britský server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pozice se zdá být zcela ideální pro zapáleného čtenáře, podle všeho nemá být ani nijak zvlášť náročná. Kandidát, který úspěšně projde výběrovým řízením, se bude starat o hotelové knihkupectví, pořádat v něm různé akce, jako třeba kurzy tvůrčího psaní, na starost bude mít rovněž sociální sítě, zejména Instagram. To vše uprostřed exotického ráje.

Aimée Johnsonová, která je aktuální knihkupkyní, uvedla, že získání pozice pro ni bylo splněným snem: „Potkala jsem se s úžasnými lidmi, pracovala mezi krásnými knihami a na okouzlujícím luxusním ostrově. Prostě práce snů.“

Skvělá angličtina nutností

Zájemci o pozici se mohou dozvědět více informací o práci bosého prodejce knih také prostřednictvím účtu na Instagramu, o nějž se budou starat. Život v luxusním resortu s sebou nepřináší jen samou práci, ale i množství radostí. Zaměstnanci se mohou opalovat na písečných plážích, jít šnorchlovat nebo si vychutnávat nejvybranější dobroty v restauraci.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We're down to our last copy of From a Low and Quiet Sea by Donal Ryan and it's no wonder why. The prose is mesmerizing and the plot engrossing. You're hooked from the first page as you watch the lives of three different men unravel through loss, and intertwine through circumstances no one would expect. Longlisted for the Man Booker Prize 2018 and shortlisted for the Costa Novel of the Year, I'm so glad to have it on the #barefootbookshop shelves. . . . #barefootbookshop #bookstagram #instabook #igreads #bibliophile #bookish #booklover #storiesofthesea #fiction #shortstories #maldives #maldivesinsider #sonevafushi #discoversoneva #sea #swim #travel #itravel #bookworm #currentlyreading #travelgram @discoversoneva #amreading #donalryan #fromalowandquietsea #irishwriting #fiction #books

Příspěvek sdílený The Barefoot Bookseller (@barefootbookseller), Dub 18, 2019 v 1:34 PDT

Vítězný uchazeč práci prodejce převezme v polovině října. Potřeba je skvělá psaná i mluvená angličtina nebo schopnost být týmový hráč.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám