Hlavní obsah

K návštěvě Moravskoslezského kraje má nalákat klip

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový videospot na propagaci krás a zajímavostí severní Moravy a Slezska si nechal vyrobit Moravskoslezský kraj. Prostřednictvím minutového klipu, který slouží jako pozvánka k návštěvě zajímavých míst, památek i akcí v regionu, tak mohou lidé kraj doslova „prožít“.

Prožij Moravskoslezský kraj Video: Moravskoslezský kraj

 
Článek

„Videospot s letní tematikou se točil v červenci a srpnu, v budoucnu bychom na něj chtěli navázat i pozvánkou zimní. V klipu, který je vypracován v české a anglické variantě, se střídá dynamika záběrů, což je v současné době v reklamní tvorbě velmi aktuální ztvárnění,“ vysvětlil náměstek hejtmana Ivan Strachoň, který doufá, že minifilm osloví všechny věkové kategorie a vzbudí zájem o kraj u tuzemských i zahraničních turistů.

„Od doby natočení posledních propagačních spotů už uplynulo pár let, stále vzniká něco nového a cestovní ruch se dostal na kvalitativně vyšší úroveň, o čemž ostatně svědčí i zájem návštěvníků, který v poslední době podle údajů Českého statistického úřadu stále roste,“ dodal.

Nový videospot mohou lidé zhlédnout na internetu, k vidění bude i na akcích typu Dnů NATO, gastrofestivalu Jak šmakuje Moravskoslezsko nebo na mezinárodních veletrzích World Travel Market v Londýně a Tourism and Events Expo v polské Ostródě. Vysílán bude také na palubách letadel ČSA.

Reklama

Výběr článků

Načítám