Hlavní obsah

Díval se v letadle po jiných, tak ho manželka přetáhla notebookem

Novinky, akr

O pozdvižení se před startem nedělního letu společnosti American Airlines z Miami do Los Angeles postaral manželský pár. Při vyvrcholení jejich hádky vzala žena do ruky laptop a udeřila jím svého manžela do hlavy. Oba dva byli následně z letadla vyvedeni, napsal server Fox News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se jednomu z cestujících podařilo zachytit na video. Žena na záběrech sprostě křičí na svého muže a obviňuje ho, že se dívá po jiných. Rozzuřenou manželku se pokusila uklidnit i letuška, ale marně. „Vyhoďte ji z letadla,“ zakřičel jeden z pasažérů.

Po chvíli dohadování žena vytáhla svůj notebook a udeřila jím svého manžela do hlavy. Její útok se ale nešťastně odrazil a kromě prchajícího muže zasáhl také letušku a jednoho pasažéra. Kapitán poté ženě oznámil, že bude obviněna z napadení. „Fajn, no a co?“ odpověděla.

„Oba pasažéři byli z letadla vyvedeni. Děkujeme posádce, která rychle reagovala a uklidnila situaci,“ komentoval incident pro Fox News mluvčí American Airlines.

Policie okresu Miami-Dade potvrdila, že o události ví. Podle ní se pár začal hádat kvůli manželčině problému s alkoholem.

Reklama

Výběr článků

Načítám