Hlavní obsah

Cestovatelé se vyfotili vyklonění z vlaku, vysloužili si kritiku

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pár cestovatelů si vysloužil kritiku za nebezpečně vyhlížející fotografii. Zvěčnil se totiž, jak se vyklání z ikonického srílanského vlaku za jízdy. Přestože podle mnohých vypadá snímek působivě, podle některých mohl okamžik skončit tragicky, nehledě na to, že by někdo mohl zkusit dvojici napodobit a zranit se, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Srílanská železnice. Ilustrační foto

Článek

Jízda po srílanské železnici patří mezi oblíbené kratochvíle cestovatelů a jde o dobrý způsob, jak poznat exotický ostrov.

Dvojici cestovatelů, Camille a Jeanovi, ale výhledy na bujnou džungli nestačily a rozhodli se si cestu ozvláštnit. Vyklonili se proto ze dveří vlaku, dali si polibek a nechali se při tom zvěčnit.

Přestože jejich snímek vypadá působivě, vyvolal rovněž silnou vlnu kritiky od uživatelů Instagramu, kteří dvojici vyčetli, že zbytečně riskovali a mohlo dojít k neštěstí.

„Upřímně, je to nádherná fotka, ale není to příliš nebezpečné? Co když se vás někdo pokusí napodobit?“ ptal se jeden z uživatelů. „Doufám, že příště nespadnete, až se pokusíte o nějaký podobně stupidní kousek,“ přidal se další.

Za poslední dobu se jedná už o několikátý obdobný případ, kdy byli cestovatelé kritizováni za nebezpečně vyhlížející snímek. Jen o několik dní dříve se pod palbou kritiky ocitl rovněž pár cestovatelů, který se shodou okolností vyfotil také vykloněn z vlaku na Srí Lance. Podle uživatelů jde o příliš velký risk, a to jen kvůli dokonalému snímku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We are all on a long journey, with problems to solve, lessons to learn, but most of all, experiences to enjoy 🙌🚂 For where are you now 🏠 and where you will go ✈️, for “I’ve always known” 🙋‍♂ and “I told you so” 🙄, for “nothing is happening” 🤷‍♀ and “all has gone wrong” 😭 just go out there 🍃 and don’t wait too long ⌛... No matter what happens, make sure you always enjoy this wonderful ride called life ♥️ When was the last time you went on a trip and wher did you go? ✄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄ #travellingourplanet #wondeful_places #bestvacations #living_destinations #travelcouple #togetherforever #coupleshoot #srilanka #srilankatrip #wanderlove

Příspěvek sdílený RAQUEL & MIGUEL (@explorerssaurus_), Úno 19, 2019 v 10:08 PST

Minulý měsíc kritiku zase schytal pár cestovatelů, který se vyfotil v nekonečném bazénu na Bali, přičemž žena visela přes jeho okraj.

Množství uživatelů nazvalo snímek stupidním a nebezpečným kvůli obavám, že by se obdobný kousek někdo mohl pokusit napodobit.

Reklama

Výběr článků

Načítám