Hlavní obsah

Nejpraštěnější hotelová lákadla? Vanou plnou šampaňského to jen začíná

Cestování je nejsnadnější v dějinách a hotely se předhánějí s nabídkami, jak přilákat klientelu. Čokoládka na polštáři sice potěší i dnes, ale už zdaleka neohromí. Jaké jsou nejbizardnější způsoby, jak si získat hosty? Možnosti, které byste nejspíš nevymysleli, přinesl Daily Mail Online.

Foto: Profimedia.cz

Hotely leckdy lákají hosty hodně bizarními způsoby.

Článek

Lázeň plná šampaňského

V hotelu Salviatino ve Florencii si zámožní hosté mohou vychutnat opravdový luxus. Bublinková lázeň tam totiž získává zcela nový rozměr. Personál na přání naplní vanu proseccem nebo pravým šampaňským.

A asi aby si hosté svou lázeň příliš neupíjeli, přidají ještě lahev určenou do křišťálových sklenic a voňavé svíčky. Nejspíš poněkud ulepená romantika stojí v přepočtu od 230 000 korun výš, podle vybrané „náplně”.

Oběd se zápasníky sumo

Pro návštěvníky zápasící s možnostmi co podniknout v japonském hlavním městě připravil Palace Hotel Tokyo speciální sumo balíček. Kromě dvou nocí se snídaní a transportů obsahuje i speciální prohlídku arény a sledování zápasu.

Celé kratochvíle se účastní i se sportem dobře obeznámený překladatel, aby si hosté při následném obědě mohli se zápasníky pohovořit. Cena má být okolo 150 000 korun. Kvůli sumachtivých klientům hotelu doufáme, že oběd s tělnatými sportovci je též započten. Jinak by se celá zkušenost mohla ještě víc prodražit.

Vypusťte vnitřní šelmu ve zvířecím overalu

Roztomile, nebo hodně fetišisticky. Na úhlu pohledu závisí kratochvíle, kterou si pro své hosty připravil kalifornský Hotel Erwin. Hosté si zde v rámci balíčku Blamo mohou vybrat jeden z dvaceti zvířecích overalů a pomocí připravené kamery se zvěčnit jako „lstivá lištička, hravý králíček, mytický jednorožec nebo hloupoučká panda“.

Pro starší 21 let je připravena láhev likéru, aby se při „vypouštění šelmy“ neostýchali. Něco nám říká, že v tomto hotelu by neměl být problém narazit na pár pornohvězd a profesionální štáb.

Mýdlový komorník

Ve hotelu Viceroy Riviera Maya hosté nebudou provádět očistu jen tak obyčejně. Do každé vily dorazí „mýdlový komorník” s výběrem vůní, aby si klienti mohli vybrat tu správnou.

Skořicové nebo třeba oblíbené citronové cihličky jsou pak ručně nakrájeny do kýžených tvarů.

Havajcem snadno a rychle

Hosté Four Seasons Resort Hualalai na Havaji se mohou ponořit do atmosféry místa prostřednictvím lekcí hry na tamní drnkací hudební nástroj ukulele. Výuka samozřejmě probíhá na břehu moře.

Mezi další nabízené kratochvíle patří lekce tradičního tance hula hula nebo výroby květinových věnců.

Pes k pronájmu

V hotelu Montpelier Plantation & Beach na ostrovním státě Svatý Kryštof a Nevis si hosté mohou na procházku „vypůjčit pejska”.

Hafan jménem Cosmo je prý v resortu extrémně populární a mazlení je jednou z jeho nejoblíbenějších činností, podobně jako povalování se u bazénu.

Šampaňské nesmí dojít

Nedostatek šampaňského je katastrofou, ke které prý v lasvegaském hotelu Waldorf Astoria nikdy nesmí dojít. Proto byl ve 23. podlaží instalován automat na ikonické šumivé víno z oblasti Champagne-Ardenne.

Menší lahve klasického nebo růžového šampaňského té nejrozšířenější značky vyjdou na 450 korun.

Hra na detektiva

Zejména kvůli blízkosti ke známému Scotland Yardu nabízí hotel Conrad London St. James dětem zábavu ve formě detektivní práce.

Zábavný a poučný program byl navržen detektivem a policistou a malí hosté se mohou těšit třeba na základy chromatografie, ale nebude chybět snímání otisků prstů. Děti si kromě zkušenosti odnesou i tašku s důkazy jako suvenýry.

Ohňostroj na přání

Ti, kteří si za poněkud horentní sumu asi 811 000 korun objednají noc v luxusní plážové vile Ty Warner Mansion v Mexiku se mohou těšit na jiskřivý večer.

Prostřednictvím mobilní aplikace nebo s využitím recepce si mohou vybrat barvy, trvání a efekty, které na míru připravený ohňostroj bude mít. Z dalších zajímavostí nabízených hotelem jmenujme například „knihovnu tequily”.

Hvězdný kadeřník až na pokoj

A Londýn podruhé, tentokrát něco pro dospělé. Hotel Rosewood London nabízí svým klientům luxusní službu kadeřník až na pokoj.

Cenami ověnčený Matthew Curtis se svým týmem dorazí i s dortem a zásobami gintoniku. To aby se klienti při vytváření fantastického účesu ve stylu hvězd nenudili.

Anketa

Která nabídka vás zaujala nejvíc?
Vana plná šampaňského
7,8 %
Sumo
1,7 %
Zvířecí overal
0,9 %
Mýdlo na přání
3,4 %
Ukulele a další havajské kratochvíle
12,9 %
Pes k zapůjčení
24,1 %
Automat na šampaňské
6 %
Hra na detektiva
2,6 %
Navrhnout si ohňostroj
11,2 %
Kadeřník až na pokoj
29,4 %
Celkem hlasovalo 116 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám