Hlavní obsah

V japonském lese stojí největší xylofon světa

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zesílené bubnování deště připomínají zvuky, které vydává kulička hopsající po obří dřevěné konstrukci. Úplně snadno se k ní bohužel nedostanete - stojí v lese národního parku na japonském ostrově Hokkaidó.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V japonském lese se ukrývá hudební překvapeníVideo: user_647, Newsflare.com

 
Článek

Zábavná hudební atrakce nadchne výletníky všech generací. Za drobný peníz jim podle britského deníku Huffington Post zahraje velká dřevěná instalace i vlastní melodii. Podle zpravodajského serveru Malay Mail jde o největší xylofon na světě.

Konstrukce funguje přesně na principu tohoto hudebního nástroje. Před lety ji využili tvůrci reklamního spotu na mobilní telefon, jehož část byla ze dřeva. Reklama si jen na internetu získala milióny zhlédnutí.

Toto hudební osvěžení v lese národního parku Daisetsuzan, největší rezervaci svého druhu v Japonsku, ukazují také některá turistická videa. Na nich jsou také dobře slyšet melodické tóny, které dřevěná instalace vydává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám