Hlavní obsah

Největší slevy podzimu ve výši až 63% skončí už v neděli

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Unikátní akce největšího prodejce zahradní techniky a bazénů Mountfieldu, který v těchto dnech poskytuje na veškerý svůj sortiment neobvykle vysoké až 63% slevy, trhá všechny rekordy.

Článek

V době, kdy už mají lidé spíše připravovat své zahrady na zimu, teď kupují ve velkém stroje na sečení, zahradní traktory, motorové pily, sněhové frézy, zahradní nábytek, ale třeba i parádní rodinné bazény. Navíc jejich nákupní horečka nepochybně ještě zesílí o tomto víkendu, protože zmíněný prodejce v neděli večer 12. října svou mimořádnou akci ukončí.

Jak je na takový nápor připraven, na to jsme se zeptali náměstka generálního ředitele společnosti Mountfield Petra Justa.

„ Popravdě řečeno, máme se ve všech našich 53 prodejních centrech co ohánět. Vždyť jen rotačních sekaček jsme do dnešního dne prodali hodně přes 20 tisíc. A podobné je to i s dalším sortimentem. S ještě výrazně větším víkendovým náporem ovšem počítáme, proto jsme posílili ve všech prodejnách počty prodejních techniků.“

Úspěch vaší akce je opravdu mimořádný. Nezaskočilo vás to?

Zájem zákazníků jsme sice očekávali, ale že bude tak obrovský, to jsme nepředpokládali. Ne, nezaskočilo nás to, naopak příjemně překvapilo. Jsme rádi, že lidé možnosti nakoupit se velmi výhodně a navíc 7letou zárukou cokoliv z našeho sortimentu využívají opravdu naplno.

V čem vidíte hlavní důvody takového zájmu zákazníků?

Tím nejpádnějším jsou určitě ony až 63% slevy, které v těchto dnech v rámci naší akce poskytujeme. Tento zájem ale zřejmě ještě umocňuje také určitá nejistota, která nyní panuje v souvislosti s krizí na světových finančních trzích. Zákazníci v obavě, že by se tato krize mohla přenést i k nám, raději nakupují už nyní. Další důvod pak vidíme v tom, že lidé začali oproti dřívějšku nakupovat vánoční dárky s velkým předstihem. Proto je tak nebývalý zájem třeba o naše jízdní kola nebo zahradní nářadí.

Proč s akcí končíte, když má takový úspěch?

Nic netrvá věčně. Jsme sice samozřejmě rádi, že naše mimořádná akce má takový úspěch, ale musíme se už začít připravovat na sezonu roku 2009. Takže jsme se rozhodli s našimi až 63% slevami tuto neděli večer 12. října skončit. Kdo tedy ještě uvažuje o výhodné koupi zahradní techniky a dalšího sortimentu, má do konce víkendu poslední příležitost.

Kultivátor je všestranný pomocník. Stejně dobře s ním jaře i v létě posekáte trávu jako třeba v zimně odklidíte sníh. foto: Mountfield

Reklama

Související články

Na zahradním nábytku teď ušetříte až 46%

Komerční článek - Na trhu s dřevěným zahradním nábytkem to vře. Jak by ne, když se právě teď dá kvalitní sestava vyrobená z hitu letošního roku – dřeva...

Mountfield šokuje vysokými slevami na bazény

Komerční článek - Krásné rodinné bazény lze teď v září pořídit až o 60% levněji. Lze ušetřit i statisíce. Kupovat zapuštěný bazén teď před zimou,...

Výběr článků

Načítám