Hlavní obsah

Zahradní nábytek pro pohodlné letní lenošení

Právo, Sylva Svobodová

Radujme se z každého dne, protože léto zase odejde a s ním i čas strávený na zahradě. Užijme si naplno grilování s přáteli, snídaně na terase a zdřímnutí pod slunečníkem!

Foto: LCN nábytek (3x)

Usednout a odpočívat. Pohodlné Dynasty relax křeslo je vybaveno podnožkou, výplet má z umělého ratanu, konstrukce hliník. V nabídce tři odstíny, výška křesla 85 cm, cena 12 040 Kč.

Článek

Zahrada, lodžie i malý balkón ožijí v záplavě květin a prostor se zaplní rozmanitým nábytkem: stolky, křesílka, polohovatelná lehátka, slunečníky, závěsné houpačky, přenosná svítidla a dekorace jsou dočasným obývacím pokojem na čerstvém vzduchu.

Foto: Bonami

Houpací křeslo využijeme v létě na zahradě, na podzim ho přestěhujeme do interiéru. Látka je z kvalitní bavlny, netvoří žmolky, je odolná, netrhá se. Díky otočnému čepu si můžeme užít kromě houpání i „kolotoč“. Cena podle typu provedení od 2000 Kč.

Foto: Donate

Na dlouhé chvíle. Mobilní a velmi pohodlné zahradní lehátko má nadčasový design a je ergonomicky dokonalé. Materiál ušlechtilá ocel, odolnost vůči povětrnostním vlivům, snadná údržba.

Foto: Donate

Pro chvíle soukromí. Altán z proutěného umělého vlákna poskytne stín a pohodlí i většímu počtu hostů. Na údržbu stačí mýdlová voda, odolává venkovním vlivům i UV záření. Vhodné na grilovací party.

Foto: LCN nábytek

Pohovka do minuty. Petrina je kulatá pohovka, kterou lze mrknutím oka složit ze dvou samostatných částí. Materiál umělý ratan na hliníkové kostře, šířka 151 cm, cena 15 745 Kč.

Foto: LCN nábytek

Světluška na noc. Zahradní lampy TIPI ve dvou velikostech jsou krásným designovým prvkem. Materiál teak v kombinaci s nerezovou ocelí barvenou na černo.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám