Hlavní obsah

Netradiční piano může sloužit i jako relaxační houpací křeslo

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská designérka navrhla světový unikát, kterým je piano á la kolébka, na kterém se během hraní můžete houpat. Netradiční kousek tak slouží i jako relaxační křeslo.

Foto: Profimedia.cz

Piano slouží i jako klasické houpací křeslo, které poskytne koncertujícímu větší komfort při relaxaci.

Článek

Klavír má zadní panel, který je schopen celý kolos rozpohybovat. Speciálně vyrobený dřevěný rám obklopuje nástroj a obsahuje i místo na pedály. Křeslo navrhla Sarah Davenportová z Velké Británie.

Foto: Profimedia.cz

Posluchač si může sednout i přímo na piano.

Design je jednoduchý a nechává plně vyznít čistotě světlého dřeva. Piano vzniklo z javorového dřeva, které patří k jedněm z nejsvětlejších a je tvrdé a lesklé.

Foto: Profimedia.cz

Křeslo je možné rozhoupat i zezadu.

Tento typ houpacího křesla má umožnit příjemnou relaxaci a vytvořit harmonii mezi uživatelem a nástrojem. Člověk hrající na piano by se měl s tímto křeslem plně ponořit do hudby a přestat vnímat okolí.

Foto: Profimedia.cz

Celé piano je v provedení ze světlého dřeva.

Piano bylo vytvořeno na zakázku přesně podle návrhů od designérů a truhlářů. Cílem bylo vytvořit nevšední, ale nenápadné křeslo, které bude poskytovat prostor pro hudební talenty.

Foto: Profimedia.cz

Piano slouží jako klasické velké koncertní křídlo.

Piano má netradiční název Chichi a je unikátním designovým kusem, který v malém prostoru ušetří místo těm, kteří chtějí mít houpací křeslo i piano. Podobně jako třeba gril a člun v jednom. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám