Hlavní obsah

Praktické i designové doplňky nejen do koupelny

Právo, Sylva Svobodová

Předměty kolem nás mají být krásné. Zejména v koupelně, kde začínáme i končíme svůj den. Doplňky vyladí styl, navodí klidovou atmosféru a my se začneme hýčkat.

Foto: WWW.NORDICDAY.CZ (2x)

Usuší a zahřeje

Článek

Usuší a zahřeje

Pánská koupelnová osuška má skvělou nasákavost a na povrchu se hezky leskne. Jemné proužky v šedo-bílé barvě jsou decentní, velikost osušky 100 x 150 cm, 83% bavlna, cena 2164 Kč.

Tajemství pod víčkem

Keramická dóza Stitches s dřevěným víčkem a s motivem křížkového stehu připomíná tradiční výšivku. Designérka chtěla navodit atmosféru útulného domova, kde se nespěchá, ale žije se v poklidu. Cena 1250 Kč.

Foto: WWW.DESIGNVILLE.CZ

Ruce se těší

Dávkovač na tekuté mýdlo Classic je z nerezu, ručně malovaný stříbrnošedou perleťovou barvou.

Foto: WWW.ALAMAISON.CZ

Průměr dávkovače 9 cm, výška 10 cm. Cena 2200 Kč.

Schovej do tašky

Stylová proužková taška s poutkem pomůže udržet pořádek v koupelně. Schováme do ní hračky pro děti nebo rozmanité kosmetické pomůcky. Materiál zpevněná bavlna, velikost 30 x 30 cm, pouze suché čištění, cena 284 Kč.

Foto: WWW.NORDICDAY.CZ

Zrcadlo, řekni mi

Nalíčit se nenápadně, ale přitom podtrhnout své přednosti vyžaduje nejen cvik, ale i zrcadlo osvětlené denním světlem. Elegantní je třeba bílé přenosné s názvem Flip, cena 2690 Kč.

Foto: WWW.DESIGNVILLE.CZ

Vega se nám líbí

Série stříbrných koupelnových doplňků Vega je z polyresinu. To je materiál, který postupně nahrazuje plast a keramiku, protože má skvělé užitné vlastnosti. Je vysoce odolný, nevadí mu voda, je nerozbitný, trvanlivý.

Foto: WWW.SAPHO-KOUPELNY.CZ

Krásná i v předjaří

Relax, pohodu a uvolnění si užijeme i ve své koupelně. Vůni na tělo nám dodá výživný tělový olej Shanti Chakra, objem 100 ml, cena 395 Kč.

Foto: WWW.RITUALS.CZ

Šperkovnice se zrcadlem

Poslední tečkou v krášlení ženy jsou šperky. Čekají v příruční šperkovnici, vyrobené z tmavého dřeva - jasanu. Cena 2490 Kč.

Foto: WWW.DESIGNVILLE.CZ

Heboučký a mazlivý

Bambusový ručník 50 x 100 cm v tyrkysové barvě, materiál exkluzivní froté 60% bavlna, 40% bambusová viskóza. Měkký, v syté barvě, antibakteriální. Cena 560 Kč.

Foto: WWW.ALAMAISON.CZ

Odložte si, prosím

Stylový mechově zelený stolek Yeh se vejde i do menší koupelny, instaluje se ke stěně a odložit na něm můžeme cokoliv. Cena 3690 Kč.

Foto: WWW.DESIGNVILLE.CZ

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám