Hlavní obsah

Noblesa a jemnost bílé barvy v interiéru

Právo, Sylva Svobodová

Bílá je něžná, decentní a krásná. Skvěle se kombinuje s ostatními odstíny, opticky rozšiřuje malý prostor a dává vyniknout solitérům. Patří na velké plochy nábytku a skvěle vypadá i na bytových dekoracích.

Foto: CARREBLANC

Lehké stíny květin, jemné listy a bílá barva, to jsou decentní kombinace povlečení, ve kterém se nádherně usíná. Kolekce Satine je z žakáru a báječně se kombinuje s lůžkem a dalším nábytkem v ložnici.

Článek
Foto: BELLAROSE

Jako Maryška ve filmu Postřižiny můžete vypadat s krásnou bílou lampou, která má pohodlné držátko do ruky. Lze ji snadno přenášet a projít temnou zahradu či jiná zákoutí domu. Lucernu pořídíte za 1599 Kč.

Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Dekorace do bytu mají být jednoduché, ale originální. Vázy ve dvou velikostech, s plastickým povrchem v bílé barvě takové jsou. Připomínají pučící květinové cibulky. Materiál keramika, cena od 139 Kč.

Foto: A LA MAISON

Odpočinek v zeleni je možný pod pergolou, v altánku i lodžii. Popínavky a balkonové květiny všech barev nám budou dělat dobrou společnost. Židle bílá, materiál kov, rozměry 38x36x92 cm.

Foto: A LA MAISON

Čerstvě řezané květiny jsou v interiéru vždy krásné. A nejvíce jejich tvar a barvy vyniknou v bílé jednoduché váze. Rozměry 13x13x25 cm, materiál keramika.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak proměnit koupelnu v oázu relaxace

Koupelnu jsme zařídili pohodlnou vanou a sprchou, jsme spokojeni s dispozicí i výběrem obkladu. Ale stále to není ono. Prostor jakoby působil nezabydleně,...

Při výběru povlečení vsaďte na kvalitu

Zachumlat se do nadýchaných polštářů a peřin je potěšením hlavně v zimě, když venku mrzne, až praští, a brzy se stmívá. K teplé peřině patří i krásné...

Výběr článků

Načítám