Hlavní obsah

Nejlepší z realit 2012 - vila, obchodní centrum i hotel

Právo, Karel Kvapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V uplynulých dnech byly vyhlášeny výsledky 14. ročníku prestižní tuzemské soutěže „Nejlepší z realit – Best of Realty“. O ocenění letos usilovalo 36 projektů v pěti kategoriích: Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Rekonstruované kanceláře, Obchodní centra, Hotely a Průmyslové a skladové areály. Posledně jmenovaná kategorie však nebyla naplněna.

Foto: archív Best of Realty

Villa Charles v Praze 6

Článek

V nejsilněji zastoupené kategorii rezidenčních projektů (18 soutěžících) porotci postavili nejvýše Villu Charles v Praze 6. Kvalitní projekt, který zároveň ponechává dostatek prostoru pro individuální řešení klientů, podle poroty velmi úspěšně dotváří vilovou čtvrť v ulici Charlese de Gaulla. Villa Charles představuje bydlení nejvyššího standardu v osvědčené lokalitě, navíc s vynikajícím komerčním výsledkem.

Mezi obchodními centry zvítězilo Forum Nová Karolina v Ostravě za vytvoření nové, architektonicky unikátní a velkoryse pojaté destinace pro nákupy i trávení volného času na území bývalého průmyslového areálu. Z nových administrativních center si vítězství odnesl City Green Court v Praze 4.

V kategorii hotelů získal titul Clarion Congress Hotel v Českých Budějovicích, jenž byl oceněn za výborně a prakticky provedenou rekonstrukci, velmi dobře řešené kongresové prostory a zachování image hotelu Gomel jako místa setkávání obyvatel Českých Budějovic.

Zvláštní cenu poroty letos získala obec Lipno nad Vltavou za svůj propracovaný dlouhodobý územní a stavební rozvoj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám