Hlavní obsah

Tříletý chlapec dostal zabalený kamión v měřítku 1:1

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké zastoupení Volvo Trucks přišlo s dalším nápaditým klipem. Tentokrát jde o propagaci nového tahače VNL 760, tedy hned v druhé řadě. V hlavní roli je totiž tříletý Joel ze Severní Karolíny, který měl svůj velký den.

Tříletý capart dostal zabalený kamión v měřítku 1:1Video: Volvo Trucks USA

 
Článek

Jen si to představte. Jsou vám tři roky a samozřejmě si hrajete s modely autíček, letadel nebo náklaďáků. Jednoho dne vás maminka dovede na zápraží domu a ukáže vám zabalený kamión v měřítku 1:1. Vy máte za úkol jej rozbalit, poté se můžete vydat na důkladný průzkum.

Přesně tak začíná reklama americké pobočky Volvo Trucks a musíme říci, že je natočena výborně. Tohle budou sledovat a přeposílat i lidé, které nákladní auta jinak vůbec nezajímají.

Volvu se do klipu podařilo bravurně zakomponovat dětské nadšení a bezprostřednost. Malý chlapec vedle obřího náklaďáku VNL 760 pobíhá, pak otevře dveře a objevuje ledničku, rozkládací postel, televizi nebo klakson.

Nákladní divize švédského Volva vytváří virální videa pravidelně, patrně nejznámější je roznožka provedená hercem Jean-Claude Van Dammem za jízdy mezi dvěma kamiony. Povedené je i video, na kterém čtyřletá holčička dálkovým ovladačem na opuštěném staveništi řídí 18tunovou sklápěčku a likviduje s ní všechno, co jí přijde do cesty. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám