Hlavní obsah

Top Gear má dva nové moderátory

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poté, co Matt LeBlanc zjara oznámil svůj konec v nejslavnější automobilové show na světě, britském Top Gearu, odchází i Rory Reid. Chris Harris však na všechny ty supersporty nebude sám - pomůžou mu bavič Paddy McGuinness a hráč kriketu Freddie Flintoff.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Freddie Flintoff, Paddy McGuinness a Chris Harris - moderátorské trio Top Gearu od 27. řady

Článek

Patrick Joseph „Paddy” McGuinness je britský komik, komediální herec a moderátor. Andrew „Freddie” Flintoff je někdejší velmi úspěšný hráč kriketu, držitel 14 různých světových rekordů, a televizní moderátor a komentátor.

„Dostat se do Top Gearu je velká čest. Moderovat show, kterou sleduji a miluji od dob, co jsem byl malým chlapcem, je víc než vzrušující,” komentoval novinku McGuinness.

Flintoffova slova zněla podobně: „Mám auta velmi rád a jsem nadšen, že se budu moci stát součástí týmu Top Gearu.” Dodal, že moderování této show je pro něj prací snů.

Foto: BBC

Moderátoři Top Gearu Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid.

LeBlanc odchází z Top Gearu nadobro, jak oznámil už v květnu tohoto roku. [celá zpráva] Reid však zůstane v přidružené show Extra Gear a občas se bude objevovat i v Top Gearu, podobně jako nyní Sabine Schmitzová.

Všechny tyto změny však fanoušky této show čekají až od sedmadvacáté série. V šestadvacáté, která se ještě nezačala vysílat, na nás čeká známé trio Harris-LeBlanc-Reid.

Reklama

Výběr článků

Načítám