Hlavní obsah

Špionážní fotografie nového Mercedesu-Benz SLK

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mercedes aktuálně dokončuje dva sportovní modely - větší SL a SLK. Připravované SLK se nám podařilo vyfotit na německé čerpací stanici. I přes dobré maskování vozu lze vypozorovat omlazený vzhled, který přední masku sjednocuje s ostatními současnými mercedesy.

Foto: Novinky.cz, Novinky

Mercedes-Benz SLK (2011)

Článek

Německý výrobce pracuje kromě SL na roadsteru SLK. Nová generace by se měla představit už zkraje příštího roku. Stuttgartský výrobce nyní provádí finální testy SLK před zahájením sériové výroby. Nové SLK se nám podařilo vyfotit během jeho zastávky na německé čerpací stanici.

Foto: Novinky.cz, Novinky

Mercedes-Benz SLK (2011)

Testovací prototyp je dobře zakamuflován, základní tvary inovované přední masky lze ale dobře vystopovat. Novinkou bude také použití LED technologie pro denní svícení. V interiéru Mercedesu-Benz SLK pro rok 2011 překvapení nenajdete, zcela odpovídá současným mercedesům.

Nový roadster SLK se bude nabízet nejenom se šestiválci a osmiválci, pod kapotou budou i čtyřválce. Představení by mělo proběhnout zkraje roku 2011.

Foto: Novinky.cz, Novinky

Mercedes-Benz SLK (2011)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám